Over ons

Bij Stucco, opgericht in 2003 door Edwin Kroese en Manfred Waanders, gaan we verder dan alleen stucwerk. We zijn een hard werkend team van gediplomeerde vakmensen met als doel uw ruimtes te voorzien van hoogwaardige wandafwerkingen. Ons verhaal begon met een visie om vakmanschap te combineren met innovatie, en dat is precies wat we elke dag doen.

Met jarenlange ervaring in de branche, hebben we niet alleen onze vaardigheden verfijnd, maar hebben we ook een reputatie opgebouwd voor betrouwbaarheid, precisie en klanttevredenheid. Ons werkgebied omvat niet alleen uw muren en plafonds, maar ook uw wensen en dromen.

Of het nu gaat om het creëren van glad stucwerk, het sausklaar maken van wanden en plafond, renovatie of nieuwbouw – we zijn toegewijd aan het leveren van het allerbeste aan onze klanten.

Onze passie voor stucwerk gaat verder dan het eindresultaat; het gaat om het omzetten van uw visie in werkelijkheid. We luisteren naar uw behoeften, we denken mee en we zetten altijd die extra stap om ervoor te zorgen dat uw project een meesterwerk wordt.

Bij Stucco staan we voor creativiteit, precisie en toewijding. We zijn er trots op dat we uw vertrouwen hebben verdiend en kijken ernaar uit om samen met u aan uw volgende stuc-opdracht te beginnen.

Vakmanschap

Sinds 2003 hebben we een solide reputatie opgebouwd in hoogwaardig stucwerk, onder leiding van onze oprichters Edwin Kroese en Manfred Waanders. Met uitgebreide ervaring en een voortdurende focus op uitmuntendheid brengen we vakmanschap naar uw projecten.

Perfectie hoog in het vaandel

Bij Stucco is stucwerk meer dan alleen een beroep – het staat bij ons hoog in het vaandel. Wij streven naar perfectie in elk project, met oog voor detail en toewijding aan vakmanschap.

Previous
Next